onze projecten

Project

Inclusief Groep te Nunspeet

De Inclusief Groep bevordert de arbeidsparticipatie van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie binnen de regio Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort.

Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw is een uitbreiding van het kantoorpand dat in 2007 werd gebouwd. Het nog resterende oude gedeelte wordt vervangen door nieuwbouw en biedt ca. 1.000 m2 aan kantoor, werk of atelierruimte.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt in alle opzichten een bijzondere plek om te werken. Bijvoorbeeld vanwege het hoge duurzaamheidsgehalte van het gebouw zelf: deze uitbreiding zal namelijk onder architectuur, met zeer milieuvriendelijk materialen en uiterst energiezuinig worden gerealiseerd. De gevels van het gebouw wordt opgetrokken uit glazen puien met daarachter een klimatologische gangzone waarachter zich de bedrijfsruimten bevinden, grotendeels afgescheiden van de gangzone met glazen puien om zodoende een transparant geheel te vormen.

Ook hier is gekozen voor TIBDUCT, het toepassen hiervan sluit perfect aan bij het duurzaamheidsgehalte van het gebouw en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.