Over ons

Complete systeemoplossingen voor luchtbehandeling

TIB Lucht- & milieutechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van complete systeemoplossingen voor luchtbehandeling. Kortom, klantspecifieke kwaliteitsconcepten.

Alle expertise in eigen huis

In eigen huis, met een ervaren team engineers, bedenken wij innovatieve oplossingen die mensen beter laat werken en leven in een gebouwde omgeving. Door deze centrale regie onder één dak zijn wij uw partner van plan tot en met praktijk. We denken met u mee van start tot en met service. We adviseren en we installeren.

Uw eisen als bron en baken

Onze maatwerkoplossingen vindt u optimaal werkend terug in utiliteitsbouw, in de industrie, in retailomgevingen en in woningen. Speciaal in die generieke omgevingen nemen wij altijd het eisen- en wensenpakket van de opdrachtgever als vertrekpunt én als doel. Juist ook bij speciale projecten met vergaande specifieke eisen en kritische randvoorwaarden bewijst TIB Lucht- & milieutechniek zich op een consistent hoog niveau als innovatieve partner.

Ook excelleren bij extremen

Eveneens binnen extreme situaties leveren onze maatwerkoplossingen een schoon en veilig binnenklimaat op. Zoals bij zwembadventilatie, waar chloorbestendigheid een belangrijke rol speelt. Of neem een laboratorium, hier vereisen mogelijke (gevaarlijke) gassen en dampen aanvullende maatregelen en bijzondere materialen. Ook de luchtbehandeling in cleanrooms in zowel industriële als medische omgevingen kent voor ons geen geheimen. Kortom, wij excelleren ook bij extremen.

Direct contact met de vakinhoudelijke specialisten

Onze projectleiders en werkvoorbereiders hebben een hoge mate van beslissingsbevoegdheid in de projecten die zij vakinhoudelijk begeleiden. Dit betekent een ultieme slagvaardigheid en betrokkenheid bij de klant binnen de organisatie zelf. Het zijn onze klanten die hier als eersten van profiteren. Zoals een snellere en foutlozere projectplanning, -uitvoering en -budgettering, minder schijven en uiteraard een betere serviceverlening.