“Ik weet uit eigen ervaring wat installateurs beweegt”

Wibo Scheurink is benoemd tot commercieel manager bij TIB Lucht- en Milieutechniek. Hij werkte eerder als installateur samen met TIB in de rol van leverancier en leerde het bedrijf goed kennen. Zijn kennis van de installatiewereld is een verrijking van de adviesfunctie van TIB richting haar opdrachtgevers.

Grondige kennis van de installatietechniek
Wibo: “Ik heb een jarenlange ervaring als installateur. Hierdoor heb ik dan ook ruime ervaring met systemen die ik als installateur binnen installaties moest aanbrengen. In al die jaren heb ik de installatiewereld en de specifieke aspecten en uitdagingen binnen het installatieproces goed leren doorgronden.”

Kennis van klanten
Deze installatietechnische kennis en ervaring neemt Wibo nu mee in zijn functie als commercieel manager bij TIB: “Ik weet uit eigen ervaring wat de klant beweegt en daar kunnen de opdrachtgevers van TIB hun voordeel mee doen. Eveneens vormt mijn installatietechnische kennis een mooie aanvulling op de meer bouwkundige achtergrond van Ronald Scholten, de directeur van TIB Lucht- en Milieutechniek.”

Meerwaarde op projectniveau
“Vanuit mijn ervaring weet ik dat échte samenwerking met leveranciers, het innovatief meedenken en focus op kwaliteit tot grote meerwaarde kan leiden op het project. Dit proces zal ik vanuit mijn functie als commercieel manager volop aandacht gaan geven. TIB 2.0 gelooft ook sterk in deze manier van projectbenadering. Het is dan ook een mooie uitdaging om dit in mijn functie als commercieel manager bij TIB tot uitvoering te mogen gaan brengen”, besluit Wibo.