2017 is in meerdere opzichten een bijzonder jaar geweest voor TIB. Terugkijkend durf ik te stellen dat we de onderneming, en vooral de dienstverlening en relatie met onze opdrachtgevers, hebben gestabiliseerd. We noemen dit TIB 2.0. Een prima vertrekpunt om daar in 2018 voortvarend op door te bouwen. Ons recente Open Huis, inclusief de opening van het nieuwe kantoor, zijn tastbare bewijzen van de genoemde stabilisatie en frisse focus op de toekomst.

 TIB groeit en breidt uit

Tot voor kort waren er nog twee zusterbedrijven van TIB gevestigd in ons kantoorpand. Te weten TIZ Klimaat- en Koudetechniek en TIB Finishing. Zij zijn inmiddels op hetzelfde bedrijfsterrein naar een eigen kantoorpand verhuisd. De ruimte die daarmee vrijkwam, is voor de uitbreiding van TIB zelf benut. Een goed en gezond teken van de nieuwe groei van TIB.

Gezamenlijk Open Huis

Op 3 november hebben TIB, TIZ en TIB Finishing gezamenlijk een Open Huis gehouden. Hoewel we gescheiden bedrijven zijn, die ieder eigen marktsegmenten bedienen, hebben we via dit Open Huis onze constructieve samenwerking benadrukt en gevierd. In één moeite door is de uitgebreide huisvesting feestelijk geopend. De belangstelling was groot, onder ander kon men de productieruimten bekijken, waren er productpresentaties en presentaties van diverse innovaties en stond uiteraard een hapje en een drankje klaar.

TIB 2.0? Technisch Installatie Betrouwbaar!

Op 2017 kunnen we terugkijken als een cruciaal schakeljaar. De naam TIB stond voorheen voor Technisch Installatie Braunius. In 2017 hebben we dit succesvol omgebogen naar Technisch Installatie Betrouwbaar. Een sterk en nieuw signaal naar onze huidige klanten, prospects én terugkerende klanten dat we meer dan ooit het vertrouwen willen én kunnen geven om (weer) zaken met elkaar te gaan doen. Heel uniek is dat de voormalige partner Erik Braunius (10% eigenaar) heeft toegezegd beschikbaar te zijn en te blijven voor ondersteuning. Een grotere blijk van vertrouwen in TIB 2.0 kunnen we ons niet wensen. Vooral in relatie tot de vele klanten die nog steeds, en terecht, een groot vertrouwen stellen in ons team. Mocht u hem een vraag willen stellen over de recente ontwikkelingen, dan is daar alle gelegenheid toe.

U bent welkom onder de voortvarende vlag van TIB 2.0

Voor 2018 is ons voornemen om alle bestaande klanten op de manier te bedienen die zij van ons kennen en die zij ook verdienen, onder de voortvarende vlag van TIB 2.0. Tevens is dit een welgemeende invitatie aan de klanten die een andere leverancier hadden gekozen om zich hierbij aan te sluiten. We zijn weer groot en goed genoeg om ook hen te bedienen met een kwaliteitsvol product. Het sterkt ons dat we de eerste ‘oud’klanten met deze boodschap terug hebben mogen verwelkomen.

Tot slot wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig 2018 toe. Uw (opnieuw) in TIB gestelde vertrouwen schept voor ons het beste ‘’klimaat’ voor een gezamenlijk succesvol 2018!