Het zijn bijzondere tijden. Dat geldt voor de hele wereld, dus ook voor TIB Lucht- en milieutechniek. Het meest bijzondere voor ons is dat we ook nu gewoon doorgroeien met ons bedrijf. Daar zijn we heel blij mee en vooral ook heel trots op.

Onze succesfactoren

Als wij iets beloven, dan doen we het ook. Dat is een reden die vaak genoemd wordt door onze vaste klanten waarom zij nog steeds klant bij ons zijn. Afspraak is afspraak, waar maak je dat nog mee? Wij geloven dat goede dienstverlening en wederzijds vertrouwen de weg zijn naar succes. Gewoon goede installatie en betrouwbaar onderhoud van luchtkanalen of andere producten. Daarmee timmeren we al jaren aan de weg en nu nog net even iets meer dan anders.

Juist nu behoefte aan frisse lucht

Wat ook meehelpt, is dat er in de markt juist nu extra veel behoefte is aan frisse lucht. Het belang ervan wordt steeds duidelijker en met onze specialistische kennis kunnen wij voor elke situatie in elk gebouw de juiste luchtbehandeling adviseren en realiseren. Dat zijn eigenschappen die vandaag de dag enorm goed van pas komen. Wij staan klaar om onze vaste klanten én nieuwe klanten van dienst te zijn op dit gebied.