Door onze ervaring en expertise komen we nog eens ergens. Zo is TIB Lucht- & milieutechniek gevraagd door opdrachtgever Winkels Techniek om te helpen bij de nieuwbouw van het ziekenhuis op Bonaire.

Verregaande ketensamenwerking

Met Winkels Techniek hebben wij een verregaande ketensamenwerking opgebouwd in de loop der jaren. Zo hebben we bijvoorbeeld eerder al samengewerkt aan het ziekenhuis op Aruba. Daardoor weten we wat er komt kijken bij werken op de ABC-eilanden. Sterker nog: de succesvolle eerdere samenwerking op onder andere Aruba heeft ertoe geleid dat we opnieuw gevraagd zijn voor deze nieuwe opdracht op Bonaire.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Bij TIB Lucht- & milieutechniek vinden we de kwaliteit van ons werk het allerbelangrijkste. Om deze gewenste hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, prefabriceren we een deel van de installatie in Nederland. Dat gebeurt in een geconditioneerde omgeving, zodat we onze klant het beste resultaat kunnen garanderen. Daarnaast werken we op Bonaire uitsluitend met eigen Luka-gecertificeerde monteurs, zodat ook op het gebied van installatie topkwaliteit gegarandeerd is.