TIB Lucht- en Milieutechniek B.V. is volop in ontwikkeling met innovatie, nieuwe en bestaande klanten en uitdagende projecten. In vogelvlucht geven wij u graag een overzicht van het laatste nieuws. Inspireert een specifieke ontwikkeling u en wilt u daarover vanuit uw eigen perspectief verder praten met de specialisten bij TIB Lucht- en Milieutechniek B.V.? Maak dan gerust een afspraak. Wij luisteren graag naar u en geven u passend maatwerkadvies.

Focussen op innovatie en 100% klantbeleving
Wij focussen op innovatie. Productinnovatie en ketenintegratie zijn daarin de twee belangrijkste pijlers. Als system integrator opereren, in het belang van onze klant, is én blijft ons doel voor de komende tijd. Eveneens focussen we op 100% klantbeleving en mogen wij veel nieuwe opdrachtgevers verwelkomen. Zoals in de vorm van leuke en uitdagende projecten, ook in markten die voor ons nieuw zijn. Inmiddels hebben we hier uiteenlopende superprestaties geleverd met nieuwe, tevreden en zelfs wederkerende klanten als mooi resultaat.

We doen het goed of we doen het niet
We zijn beheerst druk. Het is in dit krachtenveld voor TIB Lucht- en Milieutechniek B.V. een 100% bewuste keuze om louter en alleen met eigen monteurs te werken en betrouwbaar te zijn. Want we doen het goed of we doen het niet. Dit betekent dat we volledig de eigen regie behouden over mankracht, methoden en middelen. De eerste die daar van profiteren? Onze klanten!

ISO 9001 gecertificeerd
Inmiddels beschikken wij ook over onze ISO 9001 certificering. Het gaat ons hier primair niet om het ‘papiertje’. Al ons voorwerk en inzet om deze belangrijke certificering in huis te halen is puur en alleen om ons werk voor onze klanten én voor onszelf optimaal te realiseren.

Monteurs geslaagd voor Luka cursus
Onze monteurs hebben allemaal de Luka cursus gevolgd. Die is niet verplicht, toch kozen we er bewust voor onze monteurs het Luka-diploma te laten halen. Luka is dé kwaliteitsgarantie voor ventilatie-, lucht- en behandelingssystemen. Luka heeft primair als doel de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanalen in al haar facetten. Daarbij staat Luka borg voor het complete kanalensysteem, inclusief de appendages. Kortom, Luka bewaakt de kwaliteit van het complete kanalensysteem. Benieuwd? Kijk zelf eens op www.luka.nl. Eveneens kozen we er bewust voor om de cursus mondeling te geven, want eigenlijk is het een e-learning cursus die de monteurs thuis moeten doen. Waarom wij ‘old school’ kozen voor klassikaal? Vooral voor de teamgeest!

 

Accent op klantwaarden
TIB Lucht- en Milieutechniek B.V. werkt meer dan ooit vanuit onze belangrijke kernwaarden.

…altijd op tijd opleveren. Door goede afspraken, een strakke projectvoering en continue communicatie met onze opdrachtgevers.

…altijd de beloofde kwaliteit leveren. Door heldere specificaties, snelle bijsturingen en een voortdurende dialoog met onze opdrachtgevers in de voorbereiding, uitvoering en afronding.

…altijd openstaan voor verbeteringen. Onze filosofie is dat wat goed is, altijd nog beter kan. Dus staan wij permanent open voor alle verbetersuggesties van onze opdrachtgevers. Die ervaren wij niet als kritiek, maar als een uitgelezen kans op het leveren voor een nog betere prestatie.

…altijd koersen op een structurele samenwerking. Wij zien onze klanten, toeleveranciers en partners als samenwerkingspartners. We koersen daarbij continu op een stevige en structurele samenwerking met hen. Om van elkaar te leren en samen meer te presteren.

Benieuwd?
Maak dan gerust een afspraak. Wij luisteren graag naar u en geven u passend maatwerkadvies.