Het gaat goed met TIB Lucht- en Milieutechniek. Graag delen wij met u ons laatste nieuws. Ontwikkelingen die wij in gang zetten voor ú, maar die tevens onze medewerkers uitdagen.

Meer capaciteit Bedrijfsbureau
We hebben geïnvesteerd in uitbreiding van de capaciteit van ons Bedrijfsbureau. Het ultieme doel? Uiteraard onze klanten nog beter bedienen. We hebben nu nóg meer technische menskracht paraat om uw project van eerste plan tot en met praktijk professioneel te begeleiden. Door meer van de luchttechnische activiteiten van de installateur naar ons toe te halen, hebben we deze strategische keuze gemaakt. Naast in- en verkoop als marktpropositie, bieden we eveneens aan dat we ook graag alle appendages en andere randzaken voor de luchttechniek leveren, naast puur de luchtkanalen.

Uitbreiding
Rik Eeftink werkt al geruime tijd bij TIB en is van chefmonteur naar junior projectleider gepromoveerd en per 26 november in die functie werkzaam. Verder hebben we Jordi Damhuis, voorheen calculator, nu als BIM tekenaar-werkvoorbereider aan het Bedrijfsbureau toegevoegd. Wij nodigen u uit onze extra capaciteit te prikkelen met uw projecten.

Druk met ISO-certificering
Nieuws op het terrein van kwaliteit is dat we volop bezig zijn met onze ISO-certificering. Deze denken wij in Q1 2019 te gaan behalen. We houden u op de hoogte!