Klantspecifieke oplossingen

Klantspecifieke luchtbehandeling in een stimulerende setting van professionele perfectie

Op weg naar uw specifieke klantgerichte oplossing stemmen wij de verschillende ontwerp- en productiestappen tot in detail op elkaar af, in een stimulerende setting van professionele perfectie. Vanuit deze focus voorzien wij installateurs en hun opdrachtgevers van systemen conform alle geldende normen. Bedacht en uitgevoerd tegen opvallend concurrerende condities.

TIB werkt vanuit de lean methodiek

We hebben het aantal productiehandelingen aanmerkelijk verkleind.

  • In verreweg de meeste gevallen produceren wij luchtkanalen bij TIB uit één stuk.
  • Het werken met gegalvaniseerd plaatstaal van een rol en de geavanceerde teken- en snijsystemen waarborgen een absoluut minimum aan materiaalafval.
  • Dit werkt niet alleen kostenbesparend, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan duurzaam en daarmee maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • We hebben het als één van de weinige Nederlandse ondernemingen aangedurfd te investeren in deze manier van werken.
  • Die strategische en operationele keuze betaalt zich dagelijks uit. Voor ons, voor onze opdrachtgevers en bouwpartners én het milieu.

Wij nemen resultaatverantwoordelijkheid voor onze oplossingen

Uiteraard beperkt ons leveringsprogramma zich niet tot de kanalen. Roosters, kleppen en dergelijke maken we zo veel mogelijk ook zelf op maat. Techniek kopen we in, maar wel volgens zelf berekende specificaties. Want als totaalleverancier van zelf geëngineerde systemen nemen we resultaatverantwoordelijkheid voor de klantspecifieke luchtbehandelingsoplossing die we adviseren en installeren.

Complete ontzorging installateur

Onze taak bestaat uit het ontzorgen van de installateur. Die voorzien we van een gebruik zekere kwaliteitsoplossing. Dankzij onze economische productiemethoden levert dit de installateur tevens een mooie marge op.

Kennisoverdracht in het kader van kwaliteit

Eveneens geven wij trainingen aan monteurs om onze oplossingen professioneel te laten monteren en servicen. Een extra waarborg voor de door TIB beloofde eindkwaliteit van onze oplossingen voor luchtbehandeling.